2012. január 28., szombat

Próbálkozás

Próbálkoztam FIMO gyurmából ékszertartó szelencét csinálni, de nem lett olyan, mint amilyet megálmodtam. Megtartom magamnak.
Ugyanakkor elkezdtem a gyöngyhímzéssel próbálkozni. Valószínűleg kulcstartó lesz majd a "mintadarabból". Amúgy eléggé macerás és időigényes dolog. De a végeredmény annál szebb.

2012. január 27., péntek

Vidám színek

Tavaszt idéző zsenge zöld és sárga medál krém színű szalaggal:Punkos kék-rózsaszín karkötő bevállalósoknak:Idővel ki fogok próbálni új mintát is, de most ezek tetszenek nagyon.

2012. január 25., szerda

2012. január 24., kedd

Fülbevalók és kitűző


Amikor alább hagy a lelkesedés

Rossz jel, hogy a pénzköltés a gyöngyösboltban már nem okoz örömöt, inkább azt érzem, megint mennyi pénzt elszórok, takarékoskodás helyett.
Tavaszig nem megyek gyöngyösbolt közelébe. Bár kifogyott a készlet lila, kék és zöld teklából, akkor is meg kell állnom.
Szomorú vagyok.

2012. január 14., szombat

Gyöngyös könyvek és karkötőA könyveket Nővérkém küldte Angliából. Ott kicsit nagyobb a gyöngyözés irodalma. Ott vannak havi magazinok is a témában. Itt semmi...


És a karkötő:


És a ráadás: téli viharfelhő2012. január 11., szerda

The place is under attack

A jobb oldalon látható számláló hirtelen megugrása amerikai robotoknak köszönhető. Ezúton is köszönöm látogatásukat. Remélem, tetszik nekik a blog. De azt is remélem, többet nem néznek felém.
Én nem értem, hogy ezt miért nem szűri a blogger.

Újdonságok a Meskán

Sweety Donut továbbgondolva - kitűző


Pocahontas fülbevalója
Fülbevaló

2012. január 8., vasárnap

Újdonságok

A pillangós nyaklánc megy a Meskára.Nagy kedvencem most ez a hosszú nyaklánc.Kitűző és nyaklánc. A kitűző a kabátomat díszíti, a nyaklánc ajándék lesz.További kitűzők ajándékba, megrendelésre és eladásra. A krém és zöld-rózsaszín színű még nincs teljesen kész.
Fülbevaló ajándékba.

Fülbevaló eladásra.


Felturbózott karkötőm. Szeretem a rózsaszínt.


Egy korábban készült darab.