2012. október 13., szombat

Ajándék

Nem csinálok játékot, mert szerintem annyian nem olvasnak. De szeretnék is valamivel kedveskedni az Olvasóimnak. Ezért készítettem ezt az "ajándékot".
Az a Kedves Olvasóm, aki először gondolja úgy, hogy szeretné tőlem megkapni ajándékba ezt a kis fülbevaló-nyaklánc szettet, ne habozzon, írja meg kommentben. Számít a gyorsaság, aki először lecsap rá, az kapja meg. Ha esetleg több komment is érkezne (én örülnék neki a legjobban), akkor a többiek között kisorsolok egy meglepetést.

Az ékszerek paraméterei:
Fülbevaló: A rhodiumos nikkelmentes golyós fülbevaló alapot nem számítva 6,5 cm hosszú. A zöld különböző árnyalataiban pompázó cseh üveggyöngyök, egy levél formájú fityegő és vékony lánc alkotja. Én nagyon szeretem ezt a fazont, remélem másnak is megtetszik.A nyaklánc rímel a fülbevalóra. Egy nagy ezüst színű karika alatt egy sötétzöld szatén szalaggal befoglalt fa golyó van, alatta két (szerintem gyönyörű színű) csiszolt fánkocska, levél fityegő és láncok. A nyaklánchoz nikkelmentes rhodium láncot használtam. A nyaklánc hossza bekapcsolt állapotban 46 cm.
4 megjegyzés:

Mézesmama írta...

El sem hiszem, hogy én lehetek az első ! Csodálkozom, hogy mások nem vették észre ezt a csodás ékszert!
Gratulálok az előző munkáidhoz is!

Daffodil írta...

Jaj, annyira örülök, hogy "lecsaptál rá"! :-)
Már féltem, hogy nem kell majd senkinek.
Az fnvs.daffodil@gmail.com-ra küldd el a postacímed, és kedden feladom Neked ajánlva elsőbbségivel az ékszereket (sajnos hétfőn elfoglaltságaim miatt nem tudom).
Nagyon boldog vagyok, hogy örömet szerezhetek vele Neked. :-)

Lencsilány írta...

Szia! Láttam Mézesmama blogján ezt az ékszert, és gondoltam benézek hozzád, hogy megírjam, mennyire jól néz ki ez a zöld, és hogy nagyon tetszik. Aztán itt ragadtam, mert a többi munkád is nagyon tetszik:)!

u.i.: aktív a szóellenőrzésed, nem tudom, szándékosan-e, de gondoltam szólok, mert így nehéz ám kommentelni:(...

Daffodil írta...

Köszi!
Annyira örülök, hogy tetszenek az én kis "alkotásaim". :-)Ez olyan jó érzés. :-)

Majd utánanézek, hogy tudom átállítani.