2012. április 10., kedd

Mi a divat?

Ma voltam vásárolni, 3 felsővel lettem gazdagabb (és lett a pénztárcám szegényebb). Körülnéztem, mik az idei divatszínek, mi az idei divat. Hááát... Vegyes. Színekben a menő a rózsaszín (babától a ciklámenig), a szürke, az erőteljes színek (kék, sárga, piros, narancs, zöld). Még mindig divatosak a pasztell színek. Most nagyon trendi az indiai és a virágos minta, a pöttyös és a kockás. Ezek a cipőkön is visszaköszönnek. A 60-70-80-as évek fazonjai és formái egyszerre vannak jelen. Csak egymással nem szabad vegyíteni. Cipőben még mindig menő a balerina és a platform. Az ortopédorvosok dörzsölhetik a markukat. Ja, és csak nagyon rövidnadrág van. Térdig érő nuku. Nekem meg olyan kéne. Nincs is jobb, mint nyáron jól odacuppanni a műbőr üléshez.
Szóval van minden, mi szem-szájnak ingere, csak pénz legyen elég. És persze olyan nincs, amilyet én szeretnék. Mondom, hogy meg kell tanulnom varrni.
Ami az ékszereket illeti, a pasztell és az erős színek a menők. Hódít a rózsa és a pillangó, no meg a masni.

Kár, hogy a vásárlás olyan nekem, mintha a fogamat húznák. 3000 Ft felett kétszer is meggondolom kell-e az adott termék. Más élvezkedik, és boldogság hormonok öntik el egy-egy beszerzőtúra után. Én meg sopánkodom, hogy mennyi pénzt elvertem. Menthetetlenül skót lettem. 

Nincsenek megjegyzések: